اما برای چیدمان اتاق پذیرایی و آشپزخانه باید از کجا شروع کرد؟ در ابتدا باید بدانید که در طراحی دکوراسیون داخلی اتاق پذیرایی به سادگی میتوانید از مبلمان بزرگ استفاده کنید که باعث میشود در هنگام بودن در این اتاق، احساس راحتی داشته باشید و اتمسفر اتاق را با استفاده از رنگهای گرم بسیار دوستانهتر از قبل کنید.
راه عبور مناسبی برای حرکت در آشپزخانه داشته باشید. یکی از رایجترین اشتباهاتی که طراحان مبتدی ممکن است انجام دهند این است که فضای کمی را برای عبور و مرور در آشپزخانه در نظر بگیرند که باعث میشود احساس ناخوشایند کوچک بودن آشپزخانه به انسان دست دهد. پس برای بهتر و آسانتر کردن مسیر عبوری در آشپزخانه حتما طوری مسیر ها را طراحی کنید تا دو نفر بتوانند از کنار هم عبور کنند، پس پهنای این مسیر را حدود ۹۰ سانتی متر در نظر بگیرید.
داشتن کمی فضای خالی بین وسایل خانه چهره بهتری به دکوراسیون داخلی میدهد. حتما به یاد داشته باشید که فشردگی زیاد و نبودن فاصله بین وسایل، باعث القای خفگی بیش از حد اتاق میشود. باید به طور نرمال بین مبلمان، صندلیها و میز ها ۴۵ سانتی متر فاصله وجود داشته باشد که این موضوع به شما این امکان را میدهد تا بتوانید بدون اینکه به جایی بخورید در اتاق پذیراییتان حرکت کنید.
اگر اتاق پذیرایی بزرگی دارید، میتوانید با به وسط آوردن مبلمان و صندلیها به اتاق حس بهتری بدهید. اگر صندلی و مبلمانتان را در اطراف اتاق چسبیده به دیوار قرار دهید، مبلمانتان به چشم نمیآید و فضای گرفتهای بهوجود میآید.
یک الگوی شکلی را در طراحی دکوراسیون داخلی منزل خود بهکار ببرید. مثلا دیوارتان را پر از قاب عکسهای مستطیلی کنید تا هنگامی که یک مهمان وارد اتاق میشود طراحی شما در ذهنش بهتر ثبت شود. این الگو های تکراری به مغز انسان برای راحتتر اخت گرفتن با فضا کمک میکنند. (از پیچیدگی و استفاده بیش از حد خودداری کنید.)
یک روش فوق العاده که باعث میشود اتاق پذیرایی خود را به یکی از دلبرانهترین اتاقهای خانه تبدیل کنید این است که از تکنیک ۷۰-۳۰ استفاده کنید. چگونه؟ این تکنیک بیان میکند که ۷۰ درصد اتاق خود را با یک الگو و استایل طراحی کنید و بچینید و ۳۰ درصد باقی مانده را با یک الگوی کاملا متفاوت.
با انجام مواردی که گفته شد، میتوانید طراحی دکوراسیون داخلی منزل خود بهبود ببخشید و از بودن در آن لذت برده و احساس آرامش داشته باشید.