آشپزخانه قلب یک خانه است، زیبایی آن موجب زیبایی کل فضای خانه میشود و جلوه ویژهای به آن میدهد. زیبایی و چشم نورپردازی آشپزخانه بستگی به کابینتها، رنگ و چیدمان آن دارد. طراحی کابینت و سیستم آشپزخانه باید بهگونهای باشد که علاوه بر زیبایی، کارایی هم داشته باشد و در آن از فضا به بهترین شکل استفاده شود، تا هم تعداد کابینت به اندازه نیاز باشد و هم فضای خالی برای کار در آشپزخانه وجود داشته باشد.
فعالیت اصلی شرکت دیریم هاوس، طراحی، ساخت و نصب انواع کابینت های آشپزخانه با بهترین کیفیت و پایینترین قیمت است که با توجه به نیازها و علایق شما، بهترین را به شما ارائه میدهد.
دیریم هاوس پس از بازدید از منزل شما و گرفتن نیازمندیهایتان، طرح اولیه کابینت را طراحی کرده و در صورت تایید شروع به اجرای آن میکند. پس برای طراحی، اجرا، ساخت و بازسازی کابینتهای خود با دیریم هاوس تماس بگیرید.
ساخت یک آشپزخانه شیک به همراه طراحی مدرن و امروزی آن شروع یک زندگی ایدهآل را رقم میزند. آشپزخانه قلب هر خانه و قلب هر آشپزخانه، کابینت های آن است. برای ایجاد آرامش در هر محیطی نیاز به طراحی استاندارد و چیدمان اصولی دکوراسیون داخلی آن محیط است. فضای حساسی مانند آشپزخانه باید بهترین نحوه چیدمان مخصوصا در مورد طراحی و ساخت کابینت ها را داشته باشد، بهطوریکه بهترین کاربری را ایجاد کند.
کابینت آشپزخانه شامل جعبهها و قفسههایی است که برای ذخیره سازی مواد غذایی و نگهداری تجهیزات و ابزار آشپزخانه بهکار میرود. هدف از طراحی و ساخت کابینت استفاده بهینه از فضای آشپزخانه و در دسترس بودن تمامی موارد مورد نیاز برای انجام یک آشپزی لذت بخش است. مهم ترین معیار بررسی یک آشپزخانه تمام عیار و کارا نوع طراحی کابینت، ساخت و در نهایت اجرای آن است.
روند طراحی و ساخت کابینت ها به دو قسمت تقسیم میگردد. مرحله اول تهیه بهترین مواد اولیه برای ساخت قسمتهای مختلف یک کابینت بر اساس جنس آن (چوب، فلز...) و مرحله دوم شامل استاندارد طراحی کابینت بر اساس مقیاسهای استاندارد و محلی که قرار است کابینت در آنجا نصب گردد. اگر قصد این را دارید که سیستم کابینت منزل در هر شرایطی کیفیت خود را حفظ نماید باید هنگام انتخاب کابینت آشپزخانه خود به جنس کابینت ها دقت کافی داشته باشید. هنگامی که خیال شما از مرحله ساخت کابینت آسوده گردید باید استانداردهای طراحی کابینت را مدنظر قرار دهید. برای این منظور باید عوامل زیر را بررسی کرد:
کابینت ها بر اساس موارد کاربردشان به دستههای مختلفی تقسیم میشوند. معتبرترین این دستهها توسط سازمان استاندارد تحقیقات صنعتی ایران تبیین شده است. قبل از اینکه به تعریف هر کدام از انواع کابینت های آشپزخانه بپردازیم لازم است تا کلمهای به نام یونیت (unit) را معرفی نماییم. یونیت به یک جعبه مکعبی اطلاق میشود که دارای تمام اجزای لازم برای نگهداری شی خاصی درون خود باشد. قطعات یونیت عبارتند از بدنه، سقف، کف، پشتی و در. در واقع یونیت ها واحدهای سازنده یک مجموعه کابینت هستند.
البته علاوه بر کابینت های فوق کابینت های آشپزخانه متفاوت دیگری هم میتوان طراحی کرد برای نگهداری تجهیزات خاص مانند قفسه برای نگهداری ظروف دم دستی، یونیت لوازم جانبی برای نگهداری قاشق، چنگال و چاقوها و ...
شاید برای شما نیز مانند بیشتر کسانی که قصد سفارش طراحی کابینت آشپزخانه خود را دارند، تشخیص تفاوت دو نوع کابینت کلاسیک و مدرن و انتخاب آن مسالهای پیچیده باشد. برای حل این مساله کافی است تفاوت اصلی و پایهای این دو سبک کابینت را بدانید و با توجه به سلیقه خود و نوع کارایی که از کابینت هایی خود انتظار دارید، تصمیم گیری نمایید.
اصلیترین مشخصه کابینت های کلاسیک استفاده از طرحهای برجسته روی در یا تاج یونیت کابنیت است. طرحهایی که در برخی موارد یادآور فضاهای نوستالژیک قدیمی میباشد و گاها نیز با طرحهای سلطنتی خود حس زیبایی خاصی به آشپزخانههای امروزی میدهند.
نقطه مقابل کابینت های کلاسیک، کابینت های امروزی یا مدرن هستند. کابینت های مدرن امروزی دارای طرح های ساده و معمولا کم عرض و ارتفاع هستند که بیشترین تمرکز در طراحی آنها بر مدیریت فضای داخلی کابنیت است و سبک و سیاقی صنعتی دارند.
اما تفاوت این دو نوع کابینت تنها به این عوامل محدود نمی شود. نکته مهم در این موضوع این است که چگونه در مورد خرید یکی از این دو سبک کابینت تصمیم گیری کنیم. باید به این نکته توجه داشته باشیم که هر کدام از کابینت زیبایی و جذابیت خاص خود را داراست و اگر در جای خود استفاده گردد آشپزخانه شما را خاص تر از قبل می گرداند.
کابینت ها بر اساس جنس چوب و سبک طراحی نامهای مختلفی در بازار دارند که حتما شما هم آنها را زیاد شنیدهاید. نامهایی مانند کابینت ممبران، کابینت ام دی اف، کابینت های گلاس، کابینت تمام چوب و... . مساله مهم تفاوت بین هر کدام و مزایا و معایب آنها میباشد. در ادامه خصوصیات مهم هر کدام از این کابینت ها را با هم میخوانیم.
کابینت ام دی اف با استفاده از چوب ساخته میشود. بهتر بگوییم ضایعات دور ریختنی چوب. کابینت ام دی اف مقاوم و مستحکم است و معمولا از چوبهای نرم ساخته میشود. یکی از خصوصیتهای ویژه این نوع کابینت، توانایی روکش کردن آن است. تنها کافیست مرحله اول ساخت چوب mdf تکمیل گردد تا با اضافه کردن روکشهای متنوع امکان ساخت ده ها مدل کابینت جدید، ایجاد گردد، مانند کابینت های ممبران و های گلاس. علت محبوبیت کابینت mdf همین تنوع رنگ و طرح و همچنین هماهنگی آن با سایر تجهیزات آشپزخانه برای داشتن دکوراسیونی منحصر به فرد است. اگر قصد دارید کابینت ام دی اف سفارش دهید حتما ویژگی مدلهای مختلف آن مانند ممبران وهای گلاس را که در ادامه مطالعه نمایید.
طراحی کابینت مدرن و امروزی اگرچه بسیار ساده هستند اما از نظر جنس مواد اولیه تنوعپذیری بالایی دارند. یکی از مدلهایی که امروزه در طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه بسیار پرطرفدار شده است کابینت های گلاس است. این نوع کابینت در واقع از جنس mdf ساخته میشود اما با استفاده از یک روکش پلکسی (پلاستیکی) ظاهری شفاف همچون شیشه پیدا میکنند. براق بودن سطح این کابینت ها جلوه ویژهای به نورپردازی آشپزخانه شما میدهد.
کابینت ممبران جز کابینت های کلاسیک به شمار میرود. طراحی کابینت ممبران به سبکی است که طرحهای منبت که روی بدنه و درب کابینت هک گردیده با استفاده از دستگاه cnc ایجاد میشود و به همین دلیل نسل جدید کابینت کلاسیک نام گرفتهاند، چرا که در طرحهای کلاسیک نقش و نگارها معمولا با دست بر روی کابینت شکل میگرفت. کابینت ۳ بعدی نیز نام دیگری برای کابینت ممبران است. این کابینت تلفیقی از سبک طراحی کابینت مدرن (طراحی تمام اتوماتیک با دستگاههای صنعتی) با یک ایده کلاسیک است.
در طراحی و ساخت کابینت، تجهیزات و لوازم جانبی مورد نیاز است که میتوان آنها را در دو دسته جای داد.
دسته اول یراق آلات و ابزار فنی برای نصب و پیاده سازی کابینت هستند که شامل لولاها، جک، ریل ها، پیچ و رولپلاک، گونیا، پریزهای توکار، مگنت و ... میباشند.
دسته دوم که اکسسوری نامیده میشوند ابزاری هستند برای جلوه بخشیدن به نمای کابینت و کاربردیتر کردن آنها. دستگیرههای خلاقانه، کشوهای داخل هر یونیت، آویزهای داخلی و پایههای کابینت همگی از عواملی هستند که هم باعث جذاب شدن بیشتر کابینت ها و هم کاربردیتر کردن آنها میشوند.
طراحی دکوراسیون داخلی یک آشپزخانه وابسته به نصب و اجرای کابینت آن دارد. هنگامی که شما قصد دارید نوع کابینت مدنظر خود را دارید نیاز است نوع نقشه و طرح کابینت، نحوه ساخت و پیاده سازی آن و زمان و هزینه کار را در نظر داشته باشید و تنها انتخاب مدل کابینت کافی نیست.
روند طراحی کابینت ابتدا با بررسی کلی محیط آشپزخانه و اندازه آن آغاز میگردد. با پیشرفت تکنولوژی و نرم افزارهای نوین میتوان طرح مد نظر خود را از میان قالبهای موجود انتخاب نمایید یا به کمک یک طراح خلاق، ایده درون ذهن خود را پیاده نمایید. علاوه بر این، استفاده از نرم افزار مزایای دیگری نیز فراهم میسازد که عبارتند از:
بعد از تکمیل مراحل طراحی کابینت و تایید کارفرما، مرحله ساخت کابینت و پیاده سازی طرح اصلی آغاز میگردد. در این مرحله باید پروژه خود را به یک شرکت معتبر سپرده و تضمینهای لازم جهت پیاده سازی استاندارد طرح تایید شده بگیرید. با توجه به اینکه در هر مرحله از کار، کارفرما طرح کلی را در اختیار دارد بهراحتی میتوان اصلاحات مدنظر را قبل از تمام شدن کل پروژه اعمال کرد.
مهمترین بخش سفارش طراحی و ساخت کابینت برای هر آشپزخانهای، قیمت ساخت کابینت و اجرای آن است. دقت داشته باشید همیشه قیمت کل پروژه رو جویا بشید، زیرا شرکتها معمولا قیمت کابینت را بر اساس متراژ و نوع متریال آن برای شما بیان میکنند. در حالیکه که به هزینههای فوق، مبلغ هزینه اکسسوریها و یراق آلات کابینت و دستمزد انجام کار نیز اضافه میگردد. لزوم وجود نقشه و طرح کار و نوع جنس کابینت ها که با توجه به مواردی که تا اینجا بیان شد در هنگام قیمت گذاری مشخص میشود. هنگامی که شما طرح مشخص خود را به کابینت سازها نشان دهید آنها به طور دقیقتری میتوانند هزینه کل پروژه و زمان آن را به شما بدهند و همچنین بر اساس تجربه خود ضعفها و ایرادات احتمالی طرح شما را برطرف نمایند. علاوه بر این موارد، شما بهراحتی میتوانید با پیمانکارهای مختلفی مذاکره کرده و بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید.
هنگام استعلام قیمت کابینت موارد زیر را در نظر داشته باشید:
همواره این مساله را مدنظر داشته باشید که در تمام مراحل کار اعم از انتخاب طراحی و ساخت کابینت، جنس کابینت، نصب کابینت و ... استفاده از مشاوران متخصص حتی با پرداخت هزینه باعث میگردد که کیفیت نهایی کار تضمین گردد و آشپزخانه شما تمام مولفههای ایمنی، جذابیت، زیبایی و کارایی را در کنار یکدیگر داشته باشد.